përfaqësues Hans Joachim Medewitz

parlament Rheinhausen


Hans Joachim Medewitz
parti : SPD
rol: Mitglied der Bezirksvertretung
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Hans Joachim Medewitz

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani