përfaqësues Hans-Josef Bracht

Landtag Rheinland-Pfalz

Anëtar i komisioneve :
Hans-Josef Bracht
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 13.03.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Rhein-Hunsrück
rol: Präsidium (Vizepräsident)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Hans-Josef Bracht
Faqja e internetit : http://www.hansjosefbracht.de
Twitter: https://twitter.com/hansjosefbracht
Facebook: https://www.facebook.com/hansjosefbracht
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International