përfaqësues Harald Kühn

Bayerischer Landtag Bavaria


Harald Kühn
parti : CSU
fraksion: CSU
Zgjedhur : 15.09.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : 131 Stimmkreis Weilheim-Schongau
Faqja e internetit : http://www.harald-kuehn.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International