përfaqësues Joachim Hoppen

Stadtrat Neuwied


Joachim Hoppen
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani