përfaqësues Johannes Funke

Landtag Brandenburg


Johannes Funke
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Havelland I
Faqja e internetit : https://www.johannesfunke.net
Facebook: https://www.facebook.com/johannesfunkeaufgehts
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani