përfaqësues Karlheinz Fahrenwaldt

Kreistag Landkreis Lüneburg


Karlheinz Fahrenwaldt
parti : DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Bitte auswählen ...
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani