përfaqësues Oliver Grundmann

Stadtrat Stade

Oliver Grundmann
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: 2. stellv. Bürgermeister
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Oliver_Grundmann
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani