përfaqësues Reinhard Hirche

Rat der Stadt Hanoveri

  Opinion mbi peticionin Hannover: Kita-Qualität steigern, Elternbeiträge abschaffen!

  AfD
  kohët e fundit shkruar në 09/05/2018
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Béi Chéz Heinz und Freibad müssen bleiben

  AfD
  kohët e fundit shkruar në 12/10/2017
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Unser Fössebad muss Kombibad für alle bleiben

  AfD, modifikuar për herë të fundit 29/06/2017

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Wenn 100 Millionen für Tausende illegale Zuwanderer da sind,dann muss es auch möglich sein, dass Fössebad vernüftig zu bauen.


Reinhard Hirche
parti : AfD
fraksion: AfD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani