Përfaqësues Stefanie Remlinger

Abgeordnetenhaus von Berlin

Stefanie Remlinger
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktion (Sprecherin für Berufliche Bildung), Fraktion (Haushaltspolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Stefanie Remlinger
Faqja e internetit : http://www.stefanie-remlinger.de
Twitter: https://twitter.com/StefRemlinger
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani