përfaqësues Uwe Merckens

Stadtrat Stade


Uwe Merckens
parti : Bündnis 90/Die Grünen
fraksion: Bündnis 90/Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: 3. stellv. Bürgermeister
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani