përfaqësues Wolfgang Schlegl

Stadtrat Neuburg an der Donau


Wolfgang Schlegl
parti : CSU
fraksion: CSU
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Stadtrat
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani