Rajon : Gjermania
Të drejtat e qytetarit

Die Herrschaft dem Volke - Für die freie Mitbestimmung in unserem Land

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Deutscher Bundestag
72 72 në Gjermania
Peticioni nuk u përmbush
  1. Filluar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 11/01/2021
  4. Dialog
  5. I përfunduar

Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit të openPetition dhe politikën e privatësisë. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.


0 kundër-argumentet
përgjigju me një argument kundër

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit të openPetition dhe politikën e privatësisë. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Shënim nga redaktorët e openPetition: Postimi u fsheh sepse shkel etiketën tonë .

Shënim nga redaktorët e openPetition: Postimi u fsheh sepse shkel etiketën tonë .

Shënim nga redaktorët e openPetition: Postimi u fsheh sepse shkel etiketën tonë .

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit të openPetition dhe politikën e privatësisë. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.


1 Kundër-argument
tregojnë kundërargumente

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit të openPetition dhe politikën e privatësisë. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Also ich habe nun etwas über die »Bürgerapp« nachgedacht. Und bin der Auffassung, dass die momentane dezentrale Lösung Politik zu machen, nämlich per globalen Lösungen, wie Twitter, Facebook, Youtube und Co. Vorteile haben kann. Der Wettbewerb auf einer zentralen Plattform könnte leichter verzerrt werden. Wenn, dann wäre es erstrebenswert eine europäische App zu gestalten, um sie neben den global agierenden Social Networks salonfähig zu machen. Meines Erachtens wäre auch da eine »staatsunabhängige« Plattform aus demokratischen Gründen zu bevorzugen. SIEHE QUELLE

burim : twitter.com/tieivi/status/1253919455119323136

0.0

3 kundër-argumentet
tregojnë kundërargumente

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit të openPetition dhe politikën e privatësisë. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Më shumë për temën Të drejtat e qytetarit

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani