Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

    Parkbelebung

Der Tisch macht den Grünstreifen als Park wahrnehmbar. Aus dem Nebeneinander kleiner Gruppen am Tisch wird gelegentlich ein Miteinander. Eine Art der sozialen Parkmöblierung, an der es Köln sonst an vielen Stellen mangelt.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International