Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

    Koa Ghetto am Schloßberg!

De neireichn Schlossbeagla woin mid de andan Dachuara nix z'doa hamm., de sann bloß Staffasch fiad Folklore.

burim : Oana vo vui
1 Kundër-argument shfaqje

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International