Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

ich bin dafür, dass das Kurzarbeitergeld reduziert wird, dafür die Hinzuverdienstmöglichkeit erhöht wird. Es gibt genügend freie Jobs in der Pflege und Helfertätigkeiten, die auch vom Staat unterstützt werden können.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International