Rajon : Hamburgu
Sukses
Imazhi i peticionit Abibälle vor der GEMA retten
Kulturë

Abibälle vor der GEMA retten

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
GEMA
97 Mbështetëse

Peticioni ka kontribuar në suksesin

97 Mbështetëse

Peticioni ka kontribuar në suksesin

  1. Filluar 2013
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!

19.02.2013, 18:55

Die Petition war ein bisschen vorsorglich gestartet, damit wir im Zweifel hätten argumentieren können. Nun haben wir es auch so geschafft, die GEMA von 3500 auf 1000 Euro herunterzuhandeln. Vielen Dank trotzdem!


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani