Sukses
Imazhi i peticionit Abschaffung der Latinumspflicht für Lehramtstudierende in NRW
Arsim

Abschaffung der Latinumspflicht für Lehramtstudierende in NRW

Allgemeiner Studierendenausschuss der Ruhr-Universität Bochum
Peticioni drejtohet tek
Petitionsauschuß des Landtags
9 226
Peticioni ka kontribuar në suksesin
  1. Filluar 2013
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!

03.12.2013, 16:16

Liebe Latinumsgegner,

aufgrund des großen Erfolges und um mit maximale Anzahl an Unterstützern*innen zu gewinnen, haben wir uns entschlossen die Onlinepetition noch einmal zu verlängern.
Neuer Sammlungszeitraum: 6 Monate
Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani