Rajon : Gjermania
Sport

Aufhebung Altersgrenze für DFB-Schiedsrichter

Peticioni drejtohet tek
DFB
12 mbështetësit 11 në Gjermania
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar prill 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 24/05/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Sport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International