Rajon : Gjermania
Të drejtat e kafshëve

GOT – so nicht! – Unterschriftenaktion gegen die aktuelle Gebührenordnung für Tierärzte (GOT 2022)

Peticioni drejtohet tek
Bundesminister für Ernährung und Landwirtschaft: Cem Özdemir
97 824 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

97 824 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

  1. Filluar nëntor 2023
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani