Arsim

Keine ZAP/ ZP 2021

Peticioni drejtohet tek
Ministerium für Schule und Bildung des Landes Nordrhein-Westfalen
6 337 6 116 në Nordrhein-Westfalen
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 27/04/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

11/04/2021 Shtypni rishikimin e Fillestarët e peticionit:

Eltern-Protest gegen einheitliche Prüfung


09/04/2021 Shtypni rishikimin e Fillestarët e peticionit:

Eltern-Protest an der FBR: „Einheitliche Prüfungen sind unfair!“


Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani