Rajon : Gjermania
Imazhi i peticionit Behauptung
Mbrojtja e minoriteteve

Behauptung "Nazis waren links" als Straftatbestand ins StGB aufnehmen

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Bundesregierung
49 49 në Gjermania
Kërkuesi nuk e ka paraqitur peticionin.
  1. Filluar 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

6.6.20, 8:11 e pasdites GMT-4

Liebe Unterstützende,
der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
Ihr openPetition-Team


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani