Shëndet

Rettungshubschrauber Christoph 41 muss in Leonberg bleiben!

Peticioni drejtohet tek
Ministerium des Inneren, für Digitalisierung und Migration Baden-Württemberg
19.390 mbështetësit 18.966 në Baden-Vyrtemberg
90% nga 21.000 për kuorumin
  1. Filluar qershor 2021
  2. Mbledhja akoma > 6 Wochen
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani