Rajon : Këlni
Arsim

Stop des Bauvorhabens auf dem Außengelände zweier Kindertagesstätten in der Kölner Innenstadt

Peticioni drejtohet tek
Stadt Köln, Henriette Reker, Dezernat 51, Dezernat 4, Stadtplanungsamt
689 mbështetësit 494 në Këlni
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar qershor 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Änderungen an der Petition

në 26/08/2021 09:40

Nach dem Ferienende gibt es durch neue Veröffentlichungen wieder einige neue UnterzeichnerInnen, daher die Verlängerung.


Neues Zeichnungsende: 15.09.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 672 (483 in Köln)Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International