• Änderungen an der Petition

    në 26/03/2015 19:28

    Änderung von € in Euro
    Neuer Titel: STOPPT DIE LAUFMAUT - 1€ 1 Euro Finisher-Gebühr ist zu viel!

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International