Rajon : Mynihu
Ndërtim

U-Bahn Betriebshof München Süd || Kein Mega-Betriebshof auf Kosten von Mensch und Natur

Peticioni drejtohet tek
Stadtrat München, Oberbürgermeister Dieter Reiter, Stadtbaurätin Prof. Dr. Elisabeth Merk
2.090 mbështetësit 1.471 në Mynihu
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar qershor 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Temporäre Sperrung aufgehoben

në 25/06/2021 10:58

Sehr geehrte Unterstützende,

die Petition wurde gemäß unserer Nutzungsbedingungen überarbeitet. Die temporäre Sperrung wurde wieder aufgehoben und die Petition kann nun weiter unterzeichnet werden.

Wir bedanken uns für Ihr Engagement!

Ihr openPetition-TeamMë shumë për temën Ndërtim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani