Rajon : Gjermania
Shëndet

Übernahme der Heilpraktiker Gebühren bei Psychotherapie durch ges. Krankenkassen

Peticioni drejtohet tek
Parlament
48 mbështetësit 48 në Gjermania
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar shkurt 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani