Rajon : Gjermania
Të drejtat e qytetarit

Ungeimpfte Geschäftsreisende

Peticioni drejtohet tek
Bundestag
51 Mbështetëse 51 në Gjermania
Mbledhja mbaroi
51 Mbështetëse 51 në Gjermania
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 05/03/2022
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani