Rajon : Rheinbach
Arsim

Unsere Bücherei braucht Zukunft, damit Rheinbach weiter liest!

Peticioni drejtohet tek
Katholische Kirchengemeinde St. Martin, Erzbistum Köln, Stadt Rheinbach, Fraktionen im Rheinbacher Stadtrat
988 mbështetësit 755 në Rheinbach
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar korrik 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani