Rajon : Bochum
Sport

Das Freibad Langendreer darf nicht "baden" gehen!

Peticioni drejtohet tek
Wasserwelten Bochum GmbH
3.631 mbështetësit 2.904 në Bochum
100% nga 2.700 për kuorumin
  1. Filluar 28.12.2021
  2. Mbledhja akoma 13 ditë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Das Freibad in Langendreer soll geschlossen werden?

(Empfehlung des Rates der Stadt Bochum vom 11.November 2021)

Ohne uns zu fragen? Nicht mit uns!

Wir fordern die „WasserWelten Bochum GmbH“ auf, das Freibad Langendreer zu erhalten.

Weg von den rein wirtschaftlichen und finanziellen Aspekten!

arsye

Wieso brauchen wir in Langendreer das Freibad?

  • Das Freibad ist ein beliebter Treffpunkt für Familien, Kinder und Jugendliche
  • Der Klimawandel wird uns viele heiße Sommer bringen – also Freibadwetter!
  • Das Freibad ist bezahlbar, gut zu erreichen und für alle offen – auch für die, die sich kein Spaßbad leisten können.
  • Alle Kinder müssen schwimmen lernen können. Schwimmen kostet Geld, aber ertrinken das Leben!
Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Michael Philipp Lange nga Bochum
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

3 orë më parë

In Querenburg gibt es kein Freibad, deshalb ist die Nähe nach Langendreer ideal. Auf keinen Fall möchte ich auf das Freibad verzichten!

4 orë më parë

Schon lange gibt es das Nordbad nicht mehr, nun soll auch noch das Langendreerer Freibad schließen?! Und im Sommer pilgert dann ganz Harpen, Kornharpen, Hiltrop, Gerthe, Langendreer, Werne in das eine verbliebene Bad in Werne? Viel zu klein für Alle! Und außerdem ist das Bad in Langendreer viel zu schön zum Schließen. Meine Tochter liebt es und ich auch.

5 orë më parë

Wir möchten, dass diese in Bochum rar gewordene Sport- und Freizeitmöglichkeit für unsere Kinder und Kindeskinder wohnortnah erhalten bleibt!

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/das-freibad-langendreer-darf-nicht-baden-gehen/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Më shumë për temën Sport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani