region: weltweit
Foreign affairs

ЄС та США: Зупиніть кровопролиття! Досить впроваджувати політику умиротворення Російської Федерації!

Petitioner not public
US-Präsident Obama, Bundeskanzlerin Merkel, Staatspräsident Hollande, EU-Kommissionspräsident Juncker, EU-Parlamentspräsident Schulz, Aussenminister Steinmeier, Wirtschaftsminister Gabriel
1.042 Supporters
Petitioner did not submit the petition.
  1. Launched 2015
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. dialogue
  5. failed

Шановний пане президенте США Барак Обама!
 Шановна пані канцлер Німеччини Ангела Меркель! Шановний пане президенте Франції Франсуа Олланд! Шановний пане президенте Єврокомісії Жан-Клод Юнкер! Шановний пане президенте Європарламенту Мартін Шульц! Шановний пане міністру закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр! Шановний пане міністру економіки Німеччини Зігмар Габріель!

Ми звертаємося до вас з вимогою негайно припинити будь-які жести доброї волі і поступки по відношенню до уряду Російської Федерації та її президента Володимира Путіна (насамперед це стосується багаторазово висловлених останнім часом заяв щодо можливого зняття санкцій), а замість цього впровадити перераховані нижче невійськові заходи впливу, які слід впроваджувати до тих пір, поки Російська Федерація не виконає повністю всі пункти Мінських угод і не звільнить від своєї присутності всю територію України, включно із незаконно анексованим українським півостровом Крим.

Пропоновані заходи:

1. Послідовне виконання впроваджених санкцій.
  2. Позбавлення права на отримання в'їзних віз близько 500 родинам правлячої еліти РФ, чиї сини і дочки частково проживають на «мерзенному» Заході.
  3. Тимчасове відключення Російської Федерації від платіжної системи SWIFT.

Кожен день триваючої політики умиротворення агресора - Російської Федерації - приносить нові людські жертви, посилює страждання мільйонів біженців і збільшує тягар нашої провини за те, що відбувається.

Адвокат Мартін Люітле, м. Констанц, член організації «Європейці за Україну», направить від імені всіх підписантів сформульовані в петиції вимоги у вигляді детально обґрунтованого офіційного листа всім перерахованим політикам та вищим посадовим особам.

Thank you for your support

This petition has been translated into the following languages

• Liebe Unterstützende,
    der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
    Ihr openPetition-Team