Nová úprava používání pravidelných mužských dozorčích pracovníků v lázních Loretto zavádí "dámskou lázeň" ad absurdum. Nejen, že vylučuje mnoho muslimských žen, ale i ženy, které chtějí získat více chráněný rámec kvůli svým zkušenostem s násilím, nebo chtějí odklonit se od každodenních pohledů a překrývání.

Chcete-li věřit a objasnit, poskytnout mír a bezpečnost v dámské lázni pouze prostřednictvím přítomnosti a dohledu nad mužským * personálem je hluboce reakční a sexistický. Narušené střety v minulé sezóně, stejně jako přeplnění a objem lázně mohou být řešeny různě: • zastavení vstupu • Omezení věku • důsledné zákazy domů v případě porušení pravidel • každodenní vstup pouze pro ženy * z Freiburgu a okolí atd.

Vyzýváme město Freiburg, stejně jako společnost Regio Bäder GmbH, aby v této sezoně reagovala a zrušila pravidelně smíšený / mužský dozorový personál. Místo toho požadujeme lepší pravidla a stejně jako předtím: pravidelný ženský dohled nad koupáním, stejně jako informace o příslušných dnech s mužským dohledem.

Begründung

Přihlaste se zde nebo pošlete stížnosti na adrese:

Badenrbg@fsb-fr.de

Info@badeninfreiburg.de