Gemeinderat Ammerbuch deklaratat

Pasqyrë e deklaratave në Parlament
përgjigje numër përqindje
nuk përgjigjet akoma   18 78,3%
Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion   5 21,7%

Imazhi i mbajtësit të vendit përSebastian Schaible

Sebastian Schaible

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Bürgerlliche Wählervereinigung
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përWerner Schray

Werner Schray

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Bürgerlliche Wählervereinigung
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përJochen Eißler

Jochen Eißler

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përKarl Haischt

Karl Haischt

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përHubert  Sailer

Hubert Sailer

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përSteffen Hess

Steffen Hess

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përPeter Schneck

Peter Schneck

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përGerd Bantleon

Gerd Bantleon

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Freie Wählervereinigung Ammerbuch
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përOliver Kamer

Oliver Kamer

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Freie Wählervereinigung Ammerbuch
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përBernd Tausch

Bernd Tausch

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Freie Wählervereinigung Ammerbuch
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përDietmar Hammer

Dietmar Hammer

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përJonas Hörrmann

Jonas Hörrmann

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përUlrike Stahl

Ulrike Stahl

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përAndreas Steinacker

Andreas Steinacker

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste Gruppierungssprecher
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përFriedlinde Berger

Friedlinde Berger

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Sozialdemokratische Partei Deutschlands
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përHelmut Strobel

Helmut Strobel

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Sozialdemokratische Partei Deutschlands
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përAstrid Bachofer

Astrid Bachofer

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Bürgerlliche Wählervereinigung
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përChristel Halm

Bürgermeisterin Christel Halm

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

CDU
kohët e fundit shkruar në 21/04/2021
nuk përgjigjet akoma

Imazhi i mbajtësit të vendit përSabine Kappeler

Sabine Kappeler

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste

Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion

Imazhi i mbajtësit të vendit përStefanie Nowak

Stefanie Nowak

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste

Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion

Imazhi i mbajtësit të vendit përJürgen Frey

Jürgen Frey

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Sozialdemokratische Partei Deutschlands

Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion

Imazhi i mbajtësit të vendit përDominik Bahlinger

Dominik Bahlinger

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Freie Wählervereinigung Ammerbuch

Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion

Imazhi i mbajtësit të vendit përWolfgang Bleicher

Dr. Wolfgang Bleicher

është anëtar i parlamentit Gemeinderat

Grün-Alternative Liste

Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International