Përfaqësues Birgit Bessin

Landtag Brandenburg

Birgit Bessin
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 01.09.2019
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Teltow-Fläming II
rol: Fraktion (stellv. Vorsitzende), Fraktion (Arbeitsmarktpolitische Sprecherin), , Fraktion (Familienpolitische Sprecherin), Fraktion (Frauenpolitische Sprecherin), Fraktion (Sozialpolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Birgit Bessin
Faqja e internetit : https://www.birgit-bessin.com/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International