përfaqësues Christoph Besser

Bezirksvertretung Ehrenfeld

  Opinion mbi peticionin Umbau Vogelsanger Str. Köln verbessern > grün statt grau. Fahrrad- u. klimafreundlich, für Zukunft

  Die Linke, modifikuar për herë të fundit 11/12/2020

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Liebe Petent*innen,
  Euer Anliegen, die Vogelsanger Straße zu begrünen, unterstütze ich. Ein verdichtetes Quartier wie Ehrenfeld braucht mehr Grünflächen, mehr Pflanzen und Bäume. Stadtplanung sollte das nicht erst in Zeiten des Klimanotstands berücksichtigen. Da die Umbau der Straße schon weit fortgeschritten ist, lassen sich nicht mehr alle Eurer Ideen umsetzen. Viele aber schon. Und das wäre ein weiterer Gewinn für ein lebenswertes Ehrenfeld - nicht nur entlang der Vogelsanger. Wer sich noch an den alten Zustand der Vogelsanger Straße erinnert, freut sich schon jetzt über breitere Gehwege, einen Fahrradstreifen und fast 90 neue Straßenbäume. Diese Verbesserung wird durch Eure Ideen weitergeführt. Bänke im öffentlichen Raum, wo nichts konsumiert

  Trego më shumë


Christoph Besser
parti : Die Linke
fraksion: Die Linke
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International