përfaqësues Emil Sänze

Landtag von Baden-Württemberg


Emil Sänze
parti : AfD
fraksion: AfD
Zgjedhur : 13.03.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Rottweil
rol: Fraktion (Europapolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://www.emil-saenze.de
Facebook: https://www.facebook.com/Emil-S%C3%A4nze-MdL-968740273257910/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani