përfaqësues Harald Güller

Bayerischer Landtag Bavaria

Harald Güller
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 15.09.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Stimmkreis Augsburg-Stadt-West
rol: Fraktion (Sportpolitischer Sprecher), Fraktion (Haushaltspolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Harald Güller
Faqja e internetit : http://www.haraldgueller.de
Facebook: http://www.facebook.com/HaraldGueller
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani