përfaqësues Heiko Kosel

Sächsischer Landtag Saksonia - heq dorë

Anëtar i komisioneve :
Heiko Kosel - heq dorë
parti : DIE LINKE
fraksion: DIE LINKE
Zgjedhur : 31.08.2014
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Heiko Kosel
Faqja e internetit : http://www.heiko-kosel.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International