Përfaqësues Kerstin Celina

Bayerischer Landtag Bavaria

Kerstin Celina
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
Zgjedhur : 15.09.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Stimmkreis Würzburg-Land
rol: Fraktion (Inklusionspolitische Sprecherin), Fraktion (Sozialpolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Kerstin_Celina
Faqja e internetit : http://kerstin-celina.de
Facebook: https://www.facebook.com/kerstin.celina.gruen
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International