përfaqësues Markus Rinderspacher

Bayerischer Landtag Bavaria

Markus Rinderspacher
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 15.09.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Stimmkreis München-Ramersdorf
rol: Fraktion (Europapolitischer Sprecher), Präsidium (V. Vizepräsident)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Markus_Rinderspacher
Faqja e internetit : https://markus-rinderspacher.de/
Facebook: http://www.facebook.com/markus.rinderspacher
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani