përfaqësues Volkmar Halbleib

Bayerischer Landtag Bavaria

Anëtar i komisioneve :
Volkmar Halbleib
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 15.09.2013
zgjedhjet e ardhshme : 2023
rrethi zgjedhor : Stimmkreis Würzburg-Land
rol: Fraktion (Parl. Geschäftsführer), Fraktion (Kulturpolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Volkmar Halbleib
Faqja e internetit : http://www.volkmar-halbleib.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani