përfaqësues Wolfgang Schmidt

Kreistag Landkreis Ravensburg


Dr. Wolfgang Schmidt
parti : ÖDP
fraksion: ÖDP
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani