Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

    Ausbildungsbetrieb

Dieser Hort ist zudem ein Ausbildungsbetrieb für angehende Fachkräfte, die dieses Land so dringend sucht. Das Betreuerteam leitet jährlich eine/einen Jahrespraktikantin/en aus E-Stift, AES oder Schulen aus Frankfurt an und stellt unterjährlich Wochenpraktikumsplätze zur Verfügung. Wer macht in Zukunft diese Arbeit?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International