Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Man muss ganz klar feststellen, dass Asylbewerber aus Guinea eine sehr hohe Kriminalitätsrate aufweisen. Da hilft auch nicht der Hinweis in der Petition, man wäre aufgrund des Arbeitsverbotes aus Langeweile kirminell geworden. Derzeit werden über 80 % der Asylbewerber aus Guinea abgewiesen und erhalten kein Asyl. Das hat Gründe, die meister der Antragsteller sind nicht verfolgt. Das Gesundheitssystem in Guinea spielt im Asylverfahren keine Rolle, also abgelehnt = ausreisen oder abgeschoben werden!

1 Kundër-argument shfaqje

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International