Siguri

A European Security Conference to end the war in Ukraine and the danger of nuclear escalation!

Peticioni drejtohet tek
OSCE; NATO; EU; UN
89 Mbështetëse 88 në Bashkimi Evropian
0% nga 1 000 000 për kuorumin
89 Mbështetëse 88 në Bashkimi Evropian
0% nga 1 000 000 për kuorumin
  1. Filluar tetor 2022
  2. Mbledhja akoma > 5 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Jam dakord që të dhënat e mia të ruhen . Unë vendos se kush mund ta shohë mbështetjen time. Mund ta revokoj këtë pëlqim në çdo kohë .

 

18.10.2022, 17:55

important component of logistics added: accomodation!


Neues Zeichnungsende: 10.11.2022
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 3 (3 in Europäische Union)


17.10.2022, 17:11

important component of logistics added: accomodation!


Neues Zeichnungsende: 10.11.2022
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 2 (2 in Europäische Union)


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani