Rajon : Gjermania
Vendbanim

Günstige Gemeindewohnungen für die breite Masse nach dem Vorbild Wiens

Peticioni drejtohet tek
Parlament
93 mbështetësit 93 në Gjermania
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar shkurt 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Nachricht zu einer abgeschlossenen Petition

në 10/05/2021 05:51

Liebe Unterstützer,

ich bedanke mich herzlich für eure Teilnahme. Leider muss ich die Petition zurückziehen, da nicht einmal annähernd genug Unterschriften zusammengekommen sind.

Mit freundlichen Grüßen

Yvonne Stöferle


Më shumë për temën Vendbanim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani