Rajon : Bavaria
Sukses
Familje

Pool-Testungen für Kitas

Peticioni drejtohet tek
Bayerisches Staatsministerium für Familie, Arbeit und Soziales
139 mbështetësit 135 në Bavaria
Peticioni ka kontribuar në suksesin
  1. Filluar korrik 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!

Nachricht zu einer abgeschlossenen Petition

në 05/12/2020 08:24

Inzwischen hat die Realität meine Petition überholt. Erstens dürfen Kinder nun auch mit Schnupfen in die Kita und zweitens gibt es bald Schnelltests für ErzieherInnen und LehrerInnen
Danke für die Unterstützung!


Më shumë për temën Familje

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani