Rajon : Bad Vilbel
Imazhi i peticionit Stadtbus Vilbus Linie 62 anpassen an Schulbeginn 7.45 Uhr
Trafik&transport

Stadtbus Vilbus Linie 62 anpassen an Schulbeginn 7.45 Uhr

Peticioni drejtohet tek
Stadtverordnetenversammlung Bad Vilbel
11 Mbështetëse 5 në Bad Vilbel

Mbledhja mbaroi

11 Mbështetëse 5 në Bad Vilbel

Mbledhja mbaroi

  1. Filluar mars 2023
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

16.03.2023, 11:06

Schulbeginn wurde aktualisiert in der Überschrift dieser Petition


Neuer Titel: Stadtbus Vilbus Linie 62 anpassen an Schulbeginn 8.007.45 Uhr
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 4 (4 in Bad Vilbel)


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani