Kulturë

Theater Zittau muss bleiben!

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Landrat Bernd Lange/Landkreis Görlitz; Oberbürgermeister Arnd Voigt/Zittau; Ministerpräsident Stanislaw Tillich/Sachsen
6.860 mbështetësit
Marrësi i peticionit nuk është përgjigjur.
  1. Filluar 2011
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Më shumë për temën Kulturë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International