Mirëqenie

Umzug des Kindergarten St. Josef innerhalb von Jägersburg

Peticioni drejtohet tek
Bistum Speyer (kath. Kirche)
497 mbështetësit
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar maj 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. paraqitja në 14/06/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Mirëqenie

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International