Rajon : Potsdami
Mirëqenie

Volkspark für alle erhalten!

Peticioni drejtohet tek
Stadtverwaltung
2.363 mbështetësit 1.859 në Potsdami
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar korrik 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. paraqitja në 03/03/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Informationsveranstaltung am 14.08.2020, 17:00 Uhr im Remisenpark

në 05/08/2020 11:02

Am 14. August 2020 findet ab 17:00 Uhr eine Informationsveranstaltung im Volkspark/ Remisenpark zum weiteren gedachten Vorgehen statt.
Dort kann der unmittelbare Kontakt mit der Verwaltung und verschiedenen Vertretern der Stadtverordnetenversammlung erfolgen.

Më shumë për temën Mirëqenie

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani